~Jacek

Wiem,ale z drugiej strony, jak coś jest na szczycie,wyniki,marża operacyjna,marża netto itd itd. to małe szanse,żeby urosło.To że krecą super wyniki w hiszpanii,nie znaczy że jak otworzą kolejnych 50 lokali,będą krecić takie same lub jeszcze lepsze.
Z hiszpanią jest takie ograniczenie,że tam połowa młodych ludzi nie ma pracy,stołują się ci młodzi ludzie,dość często u rodziców,więc sam wiesz.To dobry rynek gastronomiczny,ale ograniczony właśnie przez bezrobocie młodych osób.
Niemcy,Austria,Chiny to są przyszłościowe rynki.Chiny wiadomo,natomiast w niemczech i austrii przebywa mnóstwo imigrantów na socjalu,tacy goście jak będą coś jeść na mieście,to tylko bary szybkiej obsługi,a nie drogie lokalne restauracje.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.