Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Człowieku. Chciałem kupić w okolicach 2,5 i sprzedać w okolicach 3,8 może 4. Nic takiego się nie wydarzylo więc o czym tu w ogóle mówić. Gdybym kupił na tym jak nazywasz dołku czyli 2,8 to co? Zarobiony bym teraz był? I spokojnie ja zarabiam swoim zajęciem. Też kupić sprzedać ale z wiedzą. Jak kupuje to wiem za ile sprzedam i tyle. A że to nie akcje a różny manel to inna sprawa Ja tam lubie swoje manele. A na ten moment jeśli o saule idzie to mam inne zdanie. Póki co nie żałuję że nie kipilem bo według mnie to żaden dołek a ka nie chce pakować tu hajsu ma longa :) kupić u za tydzień góra dwa sprzedać