~patrycjaozdarska

3 MIESIĄCE GRALI ZE MNĄ I NA MNIE! 
- przez 3 miesiące zdobywali moje zaufanie
- w 3 dni stracili je całkowicie
- w nocy zabrali wszystko z konta handlowego, twierdząc że tak to powinno wyglądać tuż przed wypłatą, żeby zminimalizować stratę przy opłacie podatku
- wszystkie środki z konta handlowego ponad dwieście tysięcy wyprowadzili na jakiś portfel krypto
- po tej ich akcji zasięgnęłam języka i już wszystko wiedziałam, po prostu mnie okradli,
- do chwili obecnej dzwonią i pytają "co tam Gesia u ciebie, dobrze się czujesz" - jakby mieli prawo to spoufalania się, do udawania
Moim tematem zajmuje się k ancelaria gdańska. w związku z tym, że była konieczność wyjazdu na dwa miesiące za granicę, dostali również pełne pełnomocnictwo do pozałatwiania spraw za mnie w bankach, urzedach, aby pozastrzegać wszystkie dokumenty, pozmieniać i unieważnić karty płatnicze i t p, więc otrzymałam naprawdę wielką pomoc i wsparcie, gdzie rozliczę się z nimi dopiero po sprawie. tym samym innym zainteresowanym 69 671 84 46 pozostawiam kontaktowy do prawników, aby również móc zacząć walkę o swoje pieniądze i niedaleką przyszłość, by nic złego ze strony skills-profit anm już się nie przytrafiło

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.