Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
10 luty 2011 - forum Parkiet Szanowny Inwestorze, najpierw chciałem się usprawiedliwić iż odpowiadam z tak dużym opóźnieniem. Powodem był mój urlop a jako zasadę przyjąłem iż za pośrednictwem Pulsu Biznesu będę rozmawiał z inwestorami osobiście. A teraz do rzeczy. Chcielibyśmy wejść na Rynek Główny GPW w Warszawie SA lecz jak Szanowny Inwestor zauważył nie spelniamy podstawowego warunku, a mianowicie kapitalizacji. Wg naszej oceny jesteśmy jedną z najbardziej niedowartościowanych spółek na całym Rynku GPW. Posiadamy wszystko to co w nowoczesny podmiocie winno być a mianowicie 1. prowadzimy działalność na swoim gruncie i w swoich obiektach 2. posiadamy unikalny pomysł i unikalną technologie informatyczną , tzw mikrostacje 3. posiadamy bardzo szeroki rynek w tym zakresie łacznie z produkcją paliw w tym ekologicznego oleju napędowego oraz uszlachetnionego oleju napędowego ON Ekopol Premium. 4. oprócz powyższego posiadamy bardzo stabilna „