Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przez słowo "zmieni" rozumiem zmianę sposobu wypowiedzi w stosunku do innych na taki który nie przypomina lumpa spod żabki. Gdybym miał napisać coś o sprzedawaniu akcji to zapewne byłyby w mojej wypowiedzi zdania zawierające słowo "sprzedaj/sprzedaż". Ja jestem poważnymi człowiekiem. Ty nawet się o takie stwierdzenie nie ocierasz... "ja pier*ole co za bagno umysłowe" żeby trzeba było tłumaczyć znaczenie powrzechnie używanego słowa języka polskiego bo jakaś ameba połaczyła w sobie tylko znany sposób "on się nie zmieni" ze "sprzedaj akcje" ...