Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może masz rację ale prowadzę dość duży ecommerce i wydaje mi się że nic nie zastąpi w najbliższym czasie kontaktu z człowiekiem, nawet najlepiej wytrenowany LLM nie odpowie na pytanie "poproszę te czerwone prostokątne, no wiem pan o co chodzi". Na pewno będzie to mix human-machine i tutaj właśnie LVC może sobie doskonale poradzić, dając możliwość implementacji rozwiązań LLM dowain-specific. Trudno powiedzieć ale ja zostaje, też jestem od 50 PLN.