Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A jak myślisz sprzedadzą trupa czy dochodową część? Bo jak dochodową to zostanie trup i żadnej szansy na 1pln. A znając poczynania i komunikaty spółki to tu ciągle niespełnione obietnice i ambicje więc nie sądzę żeby sprzedaż przyczyniła się do rozwoju pozostałej części. Gdzie skup? Gdzie OZE Karpaty? Wszystko było w komunikatach i choć mam trochę akcji tej firmy to niestety po fakcie widzę że to zwykła foremka średnio rozwojowa :/ I żeby nie było że jestem tropem to mam nadzieję że się mylę!