Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem akcjonariuszem NTT od jakiegos czasu. Zawsze staram się nie patrzeć przez różowe okulary na swoje inwestycje. Tu jest podobnie... wskaźniki oczywiście dobre względem sektora, jednak wskaźniki to nie wszystko.. . Można zadać pytanie, skoro wskaźniki są publicznie dostępne i są dobre, to dlaczego tu od dłuższego czasu mało się dzieje? Może jest więc jakaś przyczyna? Ja się zaczynam zastanawiać czy brak zainteresowania spolka oraz generalnie ociężałość na kursie nie jest powiązana z charakterem akcjonariatu. Spolka jest w rękach paru osób fizycznych, którzy w porozumieniu maja zdecydowana większość głosów. Trudno powiedzieć ile realnie jest akcji w obrocie, ale nie wiem czy duzi gracze są skłonni wchodzić w taką spółkę, w której zasadniczo nie będą mieli nic do powiedzenia. Jestem ciekawy waszej opinii