Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moim zdaniem spółka w tym momencie jest bardzo niedowartościowana i wierzę w jej sukces, gdybym nie wierzył nie inwestowałbym w nią. Jednak jest to też czymś poparte, gra została oceniona przez zewnętrzny podmiot, okazało się że trzeba ją rozbudować i wydawca wyłożył na to więcej kasy. Więc nie tylko ja wierzę w tą produkcję z tym że ja nie widziałem gierki a oni tak, drugim argumentem jest to że pokazali już że gry potrafią robić. Dla nich jest to szansa przejść do Ligii wyżej nie mówię tu o zarobku za sprzedaż bo mają 30%, ale ta gra może dać im rozgłos. Myślę że Unholy nie będzie typowym horrorem gdzie idziesz i mordujesz wszystko po drodze. Myślę że tu będzie ambitniejszy scenariusz. Jeśli chodzi o filmy to wolę jak scenariusz jest ambitny a nie tylko flaki za każdym ciosem piły czy noża, mam nadzieję że w przypadku tej gry będzie tak samo. Zobaczymy ,premiera coraz bliżej a demo już za miesiąc