Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To ja ci odpowiem tak: tutaj nie jest forum doradztwa inwestycyjnego... Ze skargami idź do przedstawicieli spółki, którzy poczynili błędne założenia, decyzje, zaniechania i w efekcie zmarnotrawili kapitał finansowy.
O mnie się nie martw. Dywersyfikuję inwestycje i w razie czego będę też miał bodajże 3 lata na odpisywanie ewentualnej straty.
Pragnę zauważyć, że w tej sprawie pojawia się też bardzo negatywny aspekt wizerunkowy dla PlayWaya. PlayWay chwalił się. że Moonlit przynależy do jego Grupy. Moonlit, spółka PlayWaya, będąca jedną z twarzy PlayWaya, co jaskrawo przedstawiała w prospektach emisyjnych, szura po dnie i obrzuca tym samym błotem PlayWaya, który był dominującym akcjonariuszem i co zrobił Kostowski, by wziąć ich w odpowiednim momencie za kark i postawić do pionu? Czy był kiedyś na choć jednym walnym? Zamiast walnąć w stół we właściwym czasie, obraził się na Gardełę, bo ten nie kontaktował się z nim. Nie wiem czy zdaje sobie do końca sprawę z faktu, że tym samym "załatwił" małych i bezdecyzyjnych akcjonariuszy Moonlita.