Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kurde, no właśnie sam nie wiem! :) Źle mnie zrozumiałeś na początku - ja tu dobrą chwilę siedzę i mocno firmie kibicuję. Tyle, że to nie oznacza, że odnoszę się do wszystkiego, co firma robi tak zupełnie bezkrytycznie. A tu zobacz: rozdmuchana pozycja "inne koszty" i dosyć mętny komentarz do niej: "Spółka zatrudniła znaczącą liczbę nowych pracowników, co wiąże się z kosztami związanymi z procesem ich wdrożenia" Spółka mocno rekrutowała również na przełomie 2021 a 2022 - a jednak sam widzisz, że "inne koszty" w raporcie Q1 '22 jest całkiem inna. No i mi się brew podnosi, i szukam uspokojenia tutaj, bo pewnie jakieś dobre wyjaśnienie jest. A, i dzięki za dyskusję! :)