Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak się pisze zle i narzeka na spółkę to zaraz pojawia się kilku nowych obrońców którzy liczą tutaj na niebotyczne wzrosty kursu także można przypuszczać ze podciągną w okolice 4 gr niedługo. O 15 otworzy się już na minusie bo z raportem jest niewiadoma czy wogole będzie. Spółki które dają raport rzutem na taśmę przed północą to zawsze ryzykowna inwestycja. Śmieszy mnie jak piszecie co mam zrobić i takie tam. No teraz możecie pisać ze jestem jakiś nik to obrzydzania spółki.