Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Raport będzie lepszy niż wiele osób sądzi. Być może część szkoleniowa przyniosła zysk lepszy od oczekiwanego.. Mają duża ofertę szkoleń coś ciągle robią zawsze parędziesiąt tysięcy czy może nawet kilkaset tysięcy zysku l. Zobaczymy co ze sprzedażą sprzętu szkoleniowego.. Nadal czekamy na informacje o kluczowym znaczeniu tj granulat patenty nowe pomysły. Za dużo nie ma co oczekiwac ale jakiejś tragedii nie powinno być. Wiele osób na tym forum ma dużo do powiedzenia krytykują innych a nie mają pojęcia nawet o progach raportach itd nie odróżniają wymagan wobec członków zarządu od tych dla głównych akcjonariuszy. Dziwią się że to ci głowni wykładają kasę na projekty piszą że biorą akcje z drukarki raz że za darmo potem że jednak za pół miliona czy milion. Nie zastanawiają się na co są te środki tak pilnie potrzebne. Obrzucają błotem wszystkich i wszystko jak stara kataryna pisząc w kółko to samo w dodatku kompromitują się niewiedza dotyczącą podstaw inwestowania myląc podstawowe pojęcia i przepisy. No ale nic z tym nie zrobimy. Ja myślę że warto poczekać a przy tych poziomach raczej z akcjami a nie gotówką. Mam nadzieję że się będziemy razem cieszyć. Razem z głównymi właścicielami z paroma innymi podprogowo z zarządem z właścicielami Yoshi i że ta inwestycja w końcu przyniesie nie tylko spekulacje ale jakieś podstawy fundamentalne.. Głowa do góry. Miłej niedzieli. Granulat nadal jest potencjalnym hitem. Trzeba czasu