Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja widzę że niestety z towarzystwa które tu miało akcje przy 5-7zł to już wszyscy sprzedali i teraz tylko kręcicie kółka wolumenem 1-2k akcji. Prędzej czy później was odetnie i po przekroczeniu pewnych poziomow cenowych już będziecie bali się wejść ponownie. Znikniecie z forum szybciej niż wam się wydaje... A ja sobie cierpliwie czekam ze średnią 7zl bo wiem że ktoś kto mi te akcje oddał kupował je po 18zl lub drożej... Czekam cierpliwie jak ja Asbisie i na ACTION. Pozdrawiam cierpliwych