Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak ja bym chciała chociaż połowę teraz sprzedać to kurs pewnie poszedłby na 28zl :) więc trzymam już na Longterm ale nie usredniam już w górę. Genomteca mam połowę co SDS więc jak będzie szedł fo góry to akurat coś odrobię. No Zubrzyk pisał że za szybko i trzeba chłodzić V8 :) ale ja głupia nie sprzedalam części chociaż po 40zl. Cóż, ja nie potrafię tego robić tylko czekam na Long term. Tatko niech teraz zarabia, on tego Genomtec ma w cholerkę