Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-05-11 o godz. 20:29 ~rony90 napisał(a):
> Ucięło mi resztę posta, moje szacunki są podobne jak n21 - zarówno co do budżetu, jak progu break even oraz bieżącej sprzedaży
Break Event szacuję w okolicy 80k.
Czuć było konflikt PLW vs PDG + dwoje pół ......głó.....wków na forum od 400 zł, co mącili ludziom w głowach, to dało mi power żeby wyczekać do końca.
Średnia w miarę bezpieczna 21 zł, ale palec na Enterze w razie "W" .
TP mam póki co na 50%.
I jeszcze jedno (widmo ewentualnych, nieprzewidzianych dodruków) - na to zwróciłbym uwagę.
Potencjał był umiarkowany w OM EA od samego początku, mniej doświadczeni gracze nie są w stanie tego wyłapać.
Temat spóźniony o 4 lata.
Clou tej porażki tkwi w braku definicji co do zasady czym tak naprawdę ma być ta gra.
Koncepcja niespójna, ciągle zmieniana.
Studio bardzo amatorskie.