Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale fachowcy bazują w ilościach gier na słowach zbynia. Przecież ja kupując akcję też tak kalkulowałem zyski na 3/4 remaki rocznie. A że okazało się to tylko bajeczkami to inna sprawa. Uważasz, że jeżeli spółka wydawałby rok w rok 3-4 coraz większe remaki to kurs byłby w tym miejscu w którym jest teraz? Oczywiście, że nie. Myślę, że byłby zdecydowanie wyżej. A kurs zachowuje się tak jak się zachowuje, bo nikt rozsądny widziąc działania firmy tutaj dużej kasy nie włoży, bo nie ma pewności, że np. w tym roku nie wyjdzie tylko jedna duża gra. Nie ma co pisać głupot o jakimś spisku, zbynio pracował 2,5 roku, żeby for był traktowany przez inwestorów tak jak jest traktowany.