Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Co prawda nie dokupiłem, ale też nie sprzedałem chociaż człowiekowi przykro się robiło jak mu rosną inne spółki a ta kręci się w okolicy 0,25-0,27 ale cierpliwość tym razem się opłaciła, przynajmniej w tym sensie że już dalszych spadków nie powinno być.
Z drugiej strony szkoda, że nie zleciało w okolice 0,23 bo tam chciałem sobie dobrać, no ale przeżyję:) Grunt, że pierwszy raz od dłuższego czasu pojawiło się neutralno-pozytywne info.