Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chwila. Ja przyznałem że kupiłem I zaraz sprzedałem. A to. Że sceptycznie o spółce pisałem to w zasadzie nie ma związku. A teraz o drugim info o 7 mln Przecież saule to wezwanie miało wcześniej. To taka latka na niewypał jakim okazało się espi o fabryce. Ja osobiście spodziewałem się że będzie grubiej. A info o wezwaniu do zapłaty pojawiło się JUZ PO tym jak emocje opadły i do dziś jest wytłumaczeniem A czemuż to rakieta nie poleciała wyzej. Ciekawe czy to espi o fabryce było związane z oczekiwaniem o wybiciu docelowym czy takim testowym. Dla mnie raczej testowym, wiedzą już że na jedno tego typu coś nie mogą liczyć aby wybić w górę z kursem i chetnntmi na zakup więc pewnie będzie seria powiedzmy 3 espi do końca roku żeby...... czerwiec plus minus , wrzesień i listopad grudzień A produktu dalej nie będzie.....