Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zenek mam wrażenie że to z Tobą coś nie bardzo. JB to widać, że gość z klasą a Ty to faktycznie coś jesteś nie bardzo. Nawet jak na trola spadkowego to jesteś mało rozgarnięty by nie powiedzieć więcej. JB się z Ciebie inteligentnie naśmiewa, bo cóż innego można zrobić jak się przeczyta Twoje wpisy. A jak już pisałeś o kozie z którą mieszkasz to zastanawiałem się czy z Tobą wszystko w porządku. Także widzę że JB ma nad Tobą pełną kontrolę i Ty widzę bardzo się obawiasz jego wpisów bo wiesz że przewyższa Cię intelektem o kilka poziomów. Takie jest moje zdanie. Pomijając fakt , że trole spadkowe tacy jak Ty to dla mnie zwykli oszuści tutaj jak i na większości spolek