Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chyba już czas abyście moi drodzy stali się samodzielni w myśleniu i decyzjach. Nie potrzebujecie do tego różnych zachęt, fajerwerków czy wsparcia... Dlatego proponuję samodzielne myślenie zwłaszcza w tej chwili. Co prawda od lipca prawdopodobnie PL ustawowo zapomni o covidzie, ale ta spółka nie jest typową covidoeka. Fakt wykorzystała szansę rynkową związana z pandemią w ostatnim czasie ale bmx ma inne l, większe aspiracje i możliwości niż testy na cov19. Dlatego osobiście trzymam akcje już parę lat pomimo iż już raz się wyprzedalem z świetnym jak dla mnie zyskiem. Wróciłem szybko aby nie zaprzepaścić kolejnej szansy od BMX. W mojej ocenie kwestia czasu jak uderzymy na ok 40. Co później ? Rynek i determinacja zarządu pokaże. Trzymam i nie pękam o tą spółkę