~dasdasda

Spółka typu lauren jest w moim portfelu jedna z 2..3 spolek, jakie trzymam na zasadzie maskotki. Aktualnie obok lauren jest to Milton. Drobny palet można kupić na zasadzie: jest odwrotne przejęcie, biznes się rozkręca, ludzie kupują akcje po 8 gr to raczej dużo poniżej nie spadnie, zajrzeć na bankiera i z oceanu durnych postów (w sumie jak mój) wyłapać takie z informacja wystarczy by w razie czego wycofać z max 30-40% straty. Ogólnie wydaje się, że jest szansa na razy 2 jak nie razy 5. Starystycznie rzecz biorąc na 5 maskotek 1 daje ładny zysk, 2 straty a 2 pi razy oko na zero (do +-20%różnicy od zakupu). Zatem o laurenie mało wiem, jak już szukam info to o spółkach istotnych w portfelu (a mam kilka takich, powiedzmy 5-10, bo nie każda, która mnie zainteresowała okazała się potencjalną perla i pomimo wiedzy- a może właśnie z powodu wiedzy- nie mam ich albo mam śladowe ilosci). Zatem ktoś, kto Laurena ma jako istotna w portfelu wie duuuuuuzo więcej ode mnie i dlatego na forum szukam jego podsumowanie jego inwestygacji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.