Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dla jednych drogo, dla drugich próg wejścia :P
Dobre newsy puszczjaą od początku roku i widać po kursie że chętni na akcje są. Pomijając obsuwy w czaasie (taka branża), to wszystkich obietnic póki co dotrzymali.
Ja z kasy już się wyprztykałem, jestem ponad 100% do przodu, ale pasów nie odpinam i czekam cierpliwie na powtórkę ze Scope'a
To onkologia, więc liczę na większe zyski, mają kolejne aplikacje jak pisali koledzy w tym wątku, więc wygląda na to, że nawet po komercjalizacji sondy do raka piersi będą mieli co rozwijać z portfolio i budować wartość akcji.
Chemokina CCL5 to też onkologia, monitoring herceptyny (lek na HER2) czyli też onkologia i projekt Fibiomed czyli choroby zakaźne.
Potencjał rozwojowy jest. Ktoś ma podobne przemyślenia?
Dla mnie osobiście mocnym atutem jest też podejscie do nas. Brałem udział w webinarach, pisałem maila incognito do działu relacji - zawsze tak samo uprzejme podejście z ich strony i merytoryczna odpowiedź. W innym spółkach bardzo różnie z tym bywa. tu wg IR wzorowy.