Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z całym szacunkiem 'Myślący". Chciałbyś emisję z PP? Serio? Oni od lat mają Ciebie, mnie i wszystkich innych inwestorów głęboko w ..... Pierwszy przykład z brzegu. Yoshi. W listopadzie ESPI o negocjacjach z potencjalnym inwestorem, które mają się zakończyć do końca roku(2022). O efekcie rozmów mieliśmy być poinformowani w ESPI. Mamy za chwilę maj i cisza:) Tak te śmieciowe spółeczki działają. Piszę o Yoshi, bo ta sama grupa kolesi. Niektórzy weszli w LP i Yoshi. Desperaci. Rozumiem, że można próbować wejść do szamba jedną nogą, ale obiema??? Wiem, wiem, szambo czasem wybija:)))