~Inwestor

Jestem jestem, sorry ale jestem za granica i ostatnie pare dni wylaczone bo chore dziecko… Powiem tak: Wow! Co sie tu wyprawia…tego to sie nawet najstarsi indianie nie spodziewali :-)…i wraca kultura na forum wiec i ja wracam :-) A co do SDS…procentuje wszystko co robili i o czym mowili caly rok, w koncu dotarlo do szerszego grona… Jestem na Discordzie, tam SDS ma wiecej wpisow i warkow dyskusyjnych nic CDProjekt :-) Jest DzikGPW na Telegramie…tam duzo o SDS… Szeroko wchodzi ulica, widac po ilosciach transakcji, tu nie ma obrotu kilkaset tys zl dziennie na 5 transakcjach… wczoraj ktos rozebral batona 3500akcji po 31zl jednym lotem - to byl sygnal do ataku dla ulicy… Ja nie sprzedalem ani sztuki ale tez juz nie dokupuje….siedze min do 50zl i wtedy wyciagam kapital a reszta long long long do dywidendy…. Udanej majowki dla wszystkich!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.