Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-04-20 o godz. 22:12 ~Karkus napisał(a):
> pisałem,że swoje juz spredalem, ale od Ciebie merytoryki żadnej nie usłyszalem, powtarzasz jak mantre jak Twoi mocodawcy teks sprzedaj , sprzedaj
> indeksy coraz wyzej a kurs spolki 2,5 , nawet info o sprzedazy okien spowodowało skok na 3 a poźniej żenujący spadek, ale to pomijacie i nie piszecie o tym bo nie na ręke wam to jest
> to juz nie mój cyry i nie moje malpy
> jak tak dobrze to siedzcie tutaj i za 2 lata bedzie pisac jak to super tutaj macie jak indeksy beda na szczytach a wy na 2,5
> tak jak pisaliście kilka miesięcy temu, gdzie to kurs nie bedzie za kilka miesięcy i gdzie jest w tym samym miejscu przy rosnących indeksach
> więc jak wam tak dobrze to siedzcie tutaj zaladowani 100% w społke i czekajcie na zyski
>
KWINTESENCJA, nie ująłbym tego lepiej.
Co w końcu z tym aneksem? Od 18-tego minęło już 9 dni i cisza.