~PięknyLolo

Ciekawe jak szybko "jutubowi analitycy" zaczną analizy OTS wieszcząc hossę na akcjach spółki :-) ???

Wydaje się, że przez wyniki za 2022 r. a przede wszystkim przez informację o WYSOKOŚCI DYWIDENDY w najbliższym czasie o Firmie powinno zrobić się głośno.

W konsekwencji można spodziewać się napływu świeżego kapitału (w tym oczywiście spekulacyjnego), czego efektem w krótkim czasie będzie podbicie kursu na nowe ATH. Przypominam, że w 2016 roku kurs akcji otarł się o 35 PLN.

Jednakże to wszystko to dopiero będzie POCZĄTEK. Biorąc pod uwagę aktualne otoczenie OTS skazany jest na sukces!
Jestem przekonany, że cierpliwi zarobią i to ZNACZNIE...

Swoją drogą, ciekawi mnie kto po tak dobrych wynikach + informacji o sowitej dywidendzie oraz jeszcze lepszych perspektywach będzie chciał dzisiaj sprzedawać walor?

Wy naprawdę zadowolicie się wzrostem o te marne 10-15%. Serio???

Jak dla mnie dzisiejsze wzrosty będą POCZĄTKIEM a nie końcem pompowania kursu.
Także proponuję schować ręce po cztery litery, opanować emocje i spokojnie obserwować jak kurs puchnie.

Jednakże jeśli grupa spekulantów zepchnęłaby walor poniżej poziomu wczorajszego zamknięcia mam już ustawione zlecenie kupna. Także śmiało! Czekam na Wasze TANIE akcje...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.