steve2

Dnia 2023-04-25 o godz. 02:33 ~Ta napisał(a):
> Myśle ze bankrut komuchow jsw powoduje ze żebrzesz o akcje tu

Nigdy się nie wypierałem że interesuje mnie soft,ale po godziwej cenie czyli bliskiej zeru...bo każda padlina przed zdjęciem z giełdy ma swoje podrygi wywołane przez sprytny duży kapitał żeby ubrać,wydoić i puścić wolno po zainicjowaniu spadku na sam dół.I takich operacji dana spółka w czasie swojego marnego żywota zalicza dwa lub trzy i idzie do piachu.Tu był zaledwie pierwszy, więc jeszcze może dwa przed nami.Zakładam bezpiecznie że odbędzie się to na niższym poziomie.Natomiast ktoś nie przestaje pilnować żeby jeszcze nie spadało.Nie Ty?Jeszcze nie spuściłeś?Nie ma już głupich?Współczuję...Taka droga padlina musi mocno uwierać w portfelu.

Co do matki miliardów Blondwłosej Jastrzębskiej to zupełnie nie przejmuję się co fundy wyprawiają z tym papierem przed zakończeniem wojny przy tak płytkim rynku.Ale...wykrwawianie Rosji idzie dobrze, a morze uzbrojenia płynie szerokim strumieniem więc pozytywny rezultat dla nas nieuchronnie się zarysowuje.Ale oczywiście przed rozstrzygnięciem gruby może na JSW zejść gdzie mu się podoba żeby przejąć atrakcyjny papier.Ja wyrzuciłem z dwóch worów po 48 i zacznę kupować po 40 i rozciągnę to aż do 12...tak do 12...Ciekawe czy sprawdzą się Twoje prognozy.
No a po wojnie co będzie się działo chyba każdy się domyśla.Euforia,gwałtowne wybicia.Kto po tych wzrostach będzie kupował?To chyba jasne : ci którym szybko zabiorą stopy w bankach (przewidywana jest nawet deflacja jak w Chinach) a którzy zobaczą co się dzieje na giełdzie.Ci którzy wejdą najwcześniej zarobią najwięcej.To będzie piękna hossa,ale tylko na spółkach z takimi fundamentami jak JSW czy Orlen.Polimex,Allegro...nigdy takie sztuczne, wykreowane twory jak niniejszy soft.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.