~RRRrrr

Ja naprawdę przyjechałbym ale niestety w PL mnie nie będzie.Napewno będę myślami z wami bo chcąc nie chcąc spędziliśmy tu kawałek naszego życia.Generalnie najfajniejsze jest to ze że wasze zyski nie były kosztem inny osób ze starej gwardii a leszczy które tu dużo szczekały i zatruwały środowisko.Ponadto pragnę zauważyć iż większość osób które będą uczestniczyły w imprezie akcji już nie posiada a ja się do nich nie zaliczam więc w mojej opinii nie mam prawa uczestniczyć w zabawie ponieważ ja zysku nie wykazałem bo akcji nie spieniężyłem.Życzę dobrej muzy jedzenia i atmosfery.Będę wdzięczny jak ktoś o mnie wspomni bo ja mimo ze na pierwszy rzut oka jestem cham to dla ludzi którzy byli dla mnie wporzadku jestem gotów przychylić nieba.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.