Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a mnie pamietacie?
puszczalem crj po 700 (takze ten brany wyzej za kredyt) i cale hajsiwo (takze z kredytem) wrzucilem w live motion games i w play2chill - na obu spolkach mam 90% straty, nigdy z tego dolka nie wyjde. a taki bylem pewny ze motorcycle mechanic simulator powtowrzy sukces car mechanica a builder smilator powtorz sukces hause flipper. gdzie ja mialem mozg? czy mam go nadal?
kto gorszy inwestor - nikt czy ja?
PS. Pozdrawiam Zofije, gytre, jego kumpli z monako, ghooo i sssd - kozacy, szkoda ze ja sie do nich nie zaliczam :(((