~MuchaSlavomir

Jak na razie to wychodzi ze powoli do was dociera że ja mogę mieć rację. To nie chodzi o to czy na najbliższej sesji przejmą wasze akcje czy kurs spadnie czy wzrośnie chodzi tylko i wyłącznie o to czy PT udało się z Granulatem lub czy podpiszą podpisali negocjują jakąś konkretną unowe która diametralnie zmeini wycenę. Czeac z was jest skłonna założyć że spółka nie gra fair i każdy komunikat to kolejny dowód na niecne działania. Ja twierdzę że trzeba zastosować gruba kreskę i myśleć o przyszłości. Ze tu mogą być potężne wzrosty a wycena może być x 5 x 10 i to nie na chwilę a na stałe. Wy żyjecie w czasach Divide 99 groszy emisji za 2 grosze upłynniania akcji i to rozpamiętujecie a ja patrzę na spółkę w perspektywie najbliższych lat. Wy nadal jesteście w czasach SARS CoV 2 a ja myślami jestem przy umowach na Granulat i działaniach z obszaru B&R. Wy będziecie kupować za 50 groszy ja będę sprzedawał wtedy część pakietu. Wy krzyczelaicie ze spadnie na grosz że 5 groszy czeka i macha z daleka a do mnie machało 15 groszy. Większość osób na forum wydaje się być nastawiona negatywnie to w mojej ocenie dowód na to że jesteście bez akcji rozegrali was jak dzieci a w najbliższych dniach szykuje się Ostateczna Rozrywka po której zostaniecie bez akcji. Odezwę się jak będzie jakiś nowy komunikat na razie przynajmniej dla mnie sytuacja ejst jasna. Wy piszcie bzdury a tak naprawdę zastanówcie się kto pierwszy ten lepszy kto zdąży odkupić a kto będzie czekał na 5 groszy. Pociąg powoli się rozpędza dla wszystkich akcji nie starczy. 7 groszy za akcję niedoluszczone to tak jakby 12 cay 14 groszy za akcję dopuszczone do obrotu na spolce o tak dużej zmienność kursu. Pytanie na które ja nie znam odpowiedzi na co ta kasa z emisji. Ale nie martwcie się Czas Pokaże. Miłego dnia głową do góry. Na razie to ja mam rację ale uświadomicie sobie to boleśnie. Niedługo

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.