Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mistrzu, ty żyjesz marzeniami. Ty celujesz w jakieś mega zyski kosztem ryzyka albo kiszenia się na haku. Nie powiedziane, że coś Ci z tego nie wyjdzie ale nie mierze swoją miarą. Kupiłem, sprzedałem, na waciki wpadło. Do realizowania planów mam swoje zajęcie i nie uzależniam kupna tego czy owego tym czy w tym roku albo za dwa coś strzeli w górę albo nie. Może dlatego się tak nie podniecam jak ty I twoje ziomki. Bo nie mam na szali straty ani jakiegoś zysku. Zarobiłem jak dla ciebie drobne ale w niecały tydzień. O prawie bym nie wyskoczył dziś za tył ile planowałem bo też się podjaralem i już czekałem na więcej. Jednak trochę dzięki tobie się opamietalem i wysypałem no i zaś nie mam akcji, jak ja śmiem pisać. A co się wydarzyło? Nic. Dla mnie to espi jest jak pisałem zanim wyszło espi srespi. Pozwoliło na szybkie kółko i fajnie. Poczekaj kilka dni zanim obwiescisz sukces bo podniety twojej akurat tymi wzrostami nie rozumiem.