~DokinikWutecki

Skills profit to oszuści. Niestety zgłaszają komentarze negatywne i ukrywają je wśród swoich reklam i podstawionych tysięcy pozytywnych relacji komentarzy a to kampania za którą jak się okazuje płacą kupę kasy. Dałem się nabrać im i Facebookowi bo ten ma ich reklamy!! Nie ufajcie temu co jest na stronie Facebook bo każdy może sobie tam reklamę kupić WTF!!
Mam sprawę zlecona do prawniczki i z końcem marca zostało złożone zawiadomienie do prokuratury, oprócz mnie takich zawiadomień ponad 20 obecnie już jest złożonych. Gdyby ktoś chciał skorzystać i się też dopisać to tu można złapać moją panią mecenas 696,-,718,-,446.
W razie czego można się na mnie powołać, to nie problem. Mam z prawnukami przegadane wiele godzin, ustalenia, wyjaśnienia i pomoc w zabezpieczeniu tego co jeszcze skills profit może nawyprawiac na moje dane. Więc ten tego!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.