Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bardzo się z Tobą zgadzam dam Ci przykład Jak Ty stałeś za tym syfiastym węglem gdzie ta wspaniałą UE chce go zlikwidować (eurokomuna) zły Jarek dał Ci 3 tysi a ja ca to że mam proeko gaz propan dostałem 500 zł Ja to wszystko wiem Powiem Ci więcej za komuny lata 1980 - 1989 budowaliśmy 10× więcej kościołów jak dzisiaj , dlaczego a no dlatego że jest wolność i ludzie zrozumieli to tak że nie muszą do nich chodzić Ustrój w PL jest wyborem między dżumą a cholerą Jednak całokształt w obecnej sytuacji przemawia za PiS Ludzie byli są i będą grzeszni nic na to nie poradzimy musimy zacząć od siebie ale nigdy nie zgodzę się z bredniami gościa Komuna a potem postkomuna to najgorsze co mogło się przytafić Polsce po 1945 roku Wygląda na to że Co co to spierzyli w Jałcie i Poczdamie chcą odkupić winy i abyśmy my Polacy to wykorzystali i byli mądrzy przed szkodą to staniemy się potęgą w środku Europy aź szkopom , żabojadom i sowicji szczęka opadnie A już w historii dziejów tak było a historia lubi się powtarzać Tak nam dopomóż BÓG