Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-04-15 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2023-04-12 o godz. 20:42 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2023-04-12 o godz. 18:21 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> > > Dnia 2023-04-12 o godz. 16:11 sandman76 napisał(a):
> > > > Dnia 2023-04-11 o godz. 16:37 ~wycena napisał(a):
> > > > > A co tak ciapoliniakowi szarpło że -46% ma na liczniku
> > > > >
> > > > > :-)))))))))))
> > > >
> > > > on tak ma. Lubi gdy się ocenia jego poziom wejścia w momencie, gdy coś napisał na forum hihi
> > >
> > > sandokanku-65 procent, chociaż nie zdradzaj się ze swoją naiwnością co do wniosków.
> > > Faktycznie tak myślisz jak we wpisie? ha ha ha !!
> > > Mi to wisi, co wy tu o mnie sondujecie, nic dodać nic ująć. Wypowiedziałem się już w tej sprawie nieco wyżej. Mogę ci napisać, że jutro pakuję się w Mbank, HydraGames ( tu wpisz sobie dowolny walor albo inny kant ) i co, uwierzysz? Będziesz z powodu mojego wpisu sikał sobie po nogach jak walor spadnie ze 3 złote? Moja strategia jest tylko dla mnie i nikomu znana nie będzie.
> > > Tak wiec podniecaj się dalej, może to zwiększy twoje szanse na "debiut" hubrawego kantu na głównym.
> >
> > ciaoliniaku-47,8%, ale przecież nam tu zwisa co ty napiszesz - w co wchodzisz, z czego wychodzisz ( a feeeeee!!!! ). Co więcej rynek jak widać też ma to gdzieś, bo wyjaśnia cię z każdej twojej "forumowej" inwestycji.
> >
> > Po prostu dostarczasz tu kontentu, jak zawodowy pajac, więc ludzie mają pożywkę.
> >
> > My nie mamy pojęcia o twojej strategii, a ty tym bardziej nie masz o naszej ( a o mojej już szczególnie ). Natomiast nie ukrywam, że mam satysfakcję mniej więcej od jesieni, gdy wyszło, że cały scenariusz jaki zakładałem na szerokim rynku wyszedł na moje ( i na moj portfel przede wszystkim ). Więc biorąc choćby to pod uwagę ty napiszesz że jestes zarobiony na swoim portfelu, a ja napiszę, że jestem zarobiony na moim + rynek poszedł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Komu uwierzy gawiedź? Odpowiedź jest aż nadto oczywista :)
> >
> > Jeżeli będziesz grzeczny mogę utworzyć wątek naszych rozmów z jesieni ubiegłego roku i dziś zweryfikujemy kto miał rację.
>
> spoko, nie zapomnij zacząć od hubrawca :)
> wystaw go jako twój temat flagowy owinięty w RSI.
> czekam z niecierpliwością cyniku.
nie będę wystawiał swojeo pakietu tylko dlatego że ty tak piszesz.
Będę odnosił sie do twoich wpisów - to mi wystarczy i mam z tego nawet zabawę.
poza tym..... chyba doskonale wiesz, że nikt stąd nie posiada ŻADNEGO pakietu, prawda? Zupełnie tak jak ty ( tyle razy to podkreslasz hihihi ) - wszyscy siedzimy tu tylko po to, żeby po tobie jeździć. Nie załapałeś głuptasku?
Dajesz się manipulować i się nakręcasz. Wyobraź sobie, że wszystko co tu piszemy to jest zwykłe kłamstwo, żeby dawać ci paliwo do gorączkowych wpisów ciapoliniaku-50% ( wg wpisu ).