~316159

Dnia 2023-04-15 o godz. 10:58 ~Piracik33 napisał(a):
> Myślałem ze juz na tyle sie szanujemy ze nie bedziesz pod moim adresem wypisywal dziwacznych postow. Wiesz od kiedy prowadzimy spor I kiedy kupowalem akcje I w jakim przedziale. Wiec jaki sens robic z siebie blazna.?
> > 90% tego co posiadam kupowalem w przedziale 12-10zl w tej kolejnosci bo wszedlem pozniej. Srednia jest wy,sza bo wiesz dobrze ze bawie sie 10% akcji wiec zeby pisac o jakiej koleiek stracie na tym walorze musialo by spasc w okolice 12 zl nawet ponizej.
> > Ja nie MGD ze ciagle ma 7 zl srednia.
> > I jeszcze jedno. Wiesz dobrze ze ja tutaj jestem do 4q 24r. Wiec te zagrywki co teraz obserwujemy nie ruszaja.mnie a zawsze cos z wplaty dodatkowo dokupie :)
> > Wiec walczcie dalej o akcje a ja sobie z boku bede obserwowal I pekal ze smiechu:)

Nie gniewaj się piracik33 przesadziłem, przepraszam - widzę od dawna że jesteś dobrym inwestorem i nie dajesz się fundom robić w balona, z mojego punktu widzenia niżej niż na 11x- 12 kurs nie zejdzie więc biorąc pod uwagę Twoją średnią na pewno nie stracisz. Niestety moja średnia sprzed kilku lat jest zbyt wysoka abym mógł swoje straty odrobić, niektóre fundy nadal sprzedają bo spółka nie przedstawia większego majątku , czy robią dobrze nie wiem, pożyjemy zobaczymy za kilka kwartałów czy miały rację.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.