~Free

To, że Łeb to Opinia, to widać na pierwszy rzut oka nie tylko po IP ale też niepowtarzalnym stylu pisarskim:)

Niemniej trochę racji ma - strona i kwestie organizacyjne do poprawy, bo jednak ostatnie zamieszanie z audytorem o którym od stycznia bodajże było wiadomo, że nie pracuje już w zawodzie było tragikomiczne.

Mniej ważny jak dla mnie jest opis działalności na stronie bankiera, bo jak będzie pozytywny szum to ludzie sami się dowiedzą. Niemniej zgłosić by to mogli - roboty z tym niewiele (na pewno miej niż wynajęcie informatyka do zrobienia porządnej strony), a jakoś wizerunkowo tak lepiej bo świadczy o zainteresowaniu firmy tym co się dziej dookoła spółki.

Co do wywiadów to dla mnie śmiech, że ktoś narzeka, że kogoś nie widzi w gazecie. Wystarczy popatrzeć na Saule - tyle pięknych wywiadów a ci dalej testują cenówki już chyba z drugi rok a umowy jak nie było tak nie ma. Nie wspomnę już o nowej fabryce do poważniejszych produktów z ich technologiami, której jak nie było tak nie ma. Mieli jakieś rozmowy z Japończykami, no ale jak się ktoś trochę interesuje tamtejszym światkiem biznesowym, to wiedział że rozmawiali z takim japońskim Nikosiem Dyzmą albo Wielkim Szu tamtejszej przedsiębiorczości:)

A jeżeli chodzi o Minutora, to obecnie ja sobie obserwuję. Na dobieranie jak dla mnie cena za wysoka przy tym ryzyku i okazjach dookoła. Minutor to obecnie dla mnie taki poziom Saule - coś tam można wziąć niżej na okazji, ale pod szybkie kółko, żeby ograniczyć straty i liczyć, że w końcu pojawią się jakieś zyski albo chociaż większe przychody. Jednak miło by było jakby firma zaczęła na siebie zarabiać a nie żyła od emisji do emisji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.