~MuchaSlavomir

Z ciekawościa czytam Twoje konstatacje. Średnia mam 0.0640 sprawdziłem dokładnie. Kupowalem. Na samym dnie dużo. Zresztą ta dyskusja jest kompletnie bez sensu i rpoponuje ten wątek zamknąć. Wróćmy do meritum. Po co piszesz o Divide był pomysł jak wiadomo raczej upadł. Chodzi o PT na nim należy skupić uwagę. Dyskusja jeśli ma mieć sens powinna dotyczyć Potencjału spółki a nie wracania do historii. Inne czasy inni ludzie inne pomysły. Sam fakt że spółka ma opracować konkretne rozwiązania za pieniądze unijne jest dobrym prognostykiem. Zaprawdę jeśli ta dyskusja ma mieć sens i być pozbawiona emocji skupmy się na naszej ocenie Potencjału Zastanówmy się nad możliwościami wdrożenia patentów nad znaczeniem stopnia działania bakteriostatyczny go materiałów nad znaczeniem faktu że to nie jest powlekanie tylko jest to dodatek który działa w całej obejtosci produktu Czy pójdziemy w kierunku jakiś prób analiz czy nadal ma być to jakieś boksowanie oparte na czepianiu się. Spwimi wpisami mieszasz ludziom w głowie. Zawsze do wypowiedzi warto się przygotować prawdę mówiąc nie chce mi się sięgać do archiwum ale może któryś z forumowiczów przypomni Ci jakie transakcję o jakim wolumenie odbywały się w przedziale 5 do 6 groszy to były miliony a nie setki tysięcy. Wiem bo bardzo dużo kupiłem w tym przedziale jak ludzie nadzieję tracili i wyrzucali licząc że spadnie na 3 grosze na gorsz. Bardzo mi Slay pomógł a ja widzisz złego słowa o spolce nie napisałem cały czas mając nadzieję pokazując dobre strony i samemu kupując. Zresztą zaprawdę nie warto się na tym skupiać. Warto pomyśleć o przyszłości spółki ocenić jej potrancjal zalecam więcej optymizmu. Gratuluję Ci dobrych inwestycji rozumein że tu masz ułamek doceniam towje krytyczne podejście zamknijmy te część naszej dysputy i jeśli mamy kontynuować skupmy uwagę na meritum czyli potencjale PT i zespołu

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.