~czujny

Chłopie ty masz najzwyczajniej kompleksy:) Forum to dla Ciebie miejsce na dowartościowanie się. Słabo, bardzo słabo. Odnosisz się tylko do tego, co Ci wygodne. Nie wyśmiewałem podawania ilości akcji tylko stwierdzenia JA MAM NAJWIĘCEJ. Czytamy ze zrozumieniem panie Narcyz. Napisałem, że LP to drobiazg w moim portfelu. Tego już nie poruszasz, bo nuż okazałoby się, że Twój rachunek jest skromniejszy, a tego byś nie zdzierżył:) Straszna małostkowość panie Narcyz. Nie interesuje mnie czy ktoś ma 100 czy milion akcji LP. Ważniejsze czy ma coś sensownego do powiedzenia. Divide znasz? W dziesiątkach monotematycznych postów nie wspomniałeś ani razu o tym przedsięwzięciu. Dlaczego? Przecież trzeba brać pod uwagę wszystkie argumenty za i przeciw. Dlatego, że to zburzyłoby twój idealistyczny przekaz. Prawda jest taka, że LP to śmieciowa spółka, koszmarnie od lat zarządzana, a inwestorów mają w ..... Czy teraz grono kolesi postanowiło wreszcie coś sensownego stworzyć to się okaże. "Człowiek ciężko doświadczony przez los". Toś mnie rozbawił domorosły psychologu:))) Zadbam o Twoją psychę. Tak, jestem jednookim iwalidą bez nóg, jeżdżę inwalidzkim Trabantem, stołuję w MOPSiE i mieszkam w ziemiance, a giełda to blef. Teraz Ci dobrze, jesteś lepszy. Nie dziękuj:) Jedyne, co mnie ostatnio ciężko doświadcza to czytanie kaznodzieji na forum:))) Masz prawie 100% zysku na LP? Serio? To zadam niezręczne pytanie. Kupowałeś po 5,5 grosza? Tu już jeden też się obkupił w tej cenie:) Tylko,że w przedziale 5,5-6,5 groszy prawie obrotu nie było:) Hmmmm Jak uzbierałeś taki olbrzymi pakiet na tych poziomach?:) Coś tu nie gra, co? Narcyz mitoman? Wybudź się z tego koszmaru i wróć do żywych. Dasz radę? Wątpię.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.