~Mistrzowskie

DC Hahahaha Może zmień lekarza lub dawki??? Bo te co teraz bierzesz są stanowczo źle dobrane. Jak chcesz to nadal możesz sprawdzić moja średnią i ilość akcji za 100 tys złotych tylko nie pod budka z piwem czyli twoim stałym miejscu zamieszkania menelu. Wiem ,wiem te 100 tys złotych to dla ciebie zarobek życia na który możesz liczyć w przeciągu 10-20 lat Wiesz jedni są na giełdzie żeby zarabiać a inni jak ty żeby się dowartościować swoimi wpisami ,chociaż ich poziom to dni i 3 mert mułu Widzę,że już innych też wyzywasz ....cóż człowiek ze wsi wyjdzie jednak więc z człowieka nigdy. DC Burku zaszczep się przeciwko wściekliźnie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.