Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Krótki czas wykonania zlecenia. Koeljen zamówienia mogą być większe jak im się uda zyskać aplauz i renomę. Głowa do góry. Niezależnie co nam da AT to komunikaty możliwości Nadzieja Wiara Inwestorów mogą spowodować ze ta mała społeczka zostanie wyceniona wielokrotnie wyżej. Dla mnie ważne czy zarobione środku wykorzystają do stworzenia własnego niezależnego laboratorium wtedy co wymyślą będzie własnością spółki. Jeszcze jedna ważna sprawa. Czy nie macie wrażenia że jestescie BEZ AKCJJ albo macie akcji dużo Mniej.... Czy naprawdę uważacie ze ktoś wam zaraz odda akcje za grosze. Ja te spółkę obserwuję od dawna. Cieszę się że wreszcie naprawdę wreszcie coś rusza. Ogromnie żałuję że straciłem tyle czasu mogłem być mądrzejszy i kupić niedawno sypało po niecałe 6 groszy milionami mogłem swój oanekt kupić w parę tygodni bez sensu sytacilem tyle czasu po prostu nie doceniłem ich przebiegłości i tego że rozłożyli to w czasie pozwolili aby wszyscy wyskoczyli z akcji a teraz coś paru pożytecznych..... rozposuje posty 0o korektach o swoich wątpliwościach i krok po kroku zmniejsza się FF. Pewne agresji posty a co wychodzi... Ze mam rację. No pwliem wam że tego komunikatu się nie spodziewałem a jego znaczenie zrozumiemy dopiero za parę dni bo nie chodzi o te 800 tys chodzi o to że spółka będzie miała okazję się wykazać i zyskać renomę jko podwykonawca ciekawych projektów