Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z opineo: Zdegustowana - 6 mar 2023 Robiłam często zamówienia w tym sklepie. Ale to był ostatni raz. Przed wysyłką towaru okazało się że termin dostawy nagle się wydłużył z opisywanego (9 dni ) na dodatkowe 11 dni lub więcej. Oczywiście nikt z pionu obsługi klienta o tym nie poinformował. Dopiero po interwencji mailowej dowiedziałam się o opóźnieniu i anulowałam część zamówienia. Kwintesencją jest zwrot środków za zwracany towar. W regulaminie czas na zwrot mają 14 dni a mimo iż czas na zwrot środków minął intymna.pl nie wraca środków. Po kolejnym kontakcie mailowym biuro obsługi odpisało mi: " prosimy o cierpliwość rozpakowanie paczki może potrwać do 14 dni" - To kiedy zwrot środków?? Nie wiadomo być może nigdy. Reasumując: - sklep intymna.pl termin realizacji zamówienia nieznany (opis przy towarze jest orientacyjny) - Zwrot środków za zakupiony towar - być może kiedyś te środki zostaną zwrócone Jeśli nie chcecie się denerwować to proponuje omijać szerokim łukiem ten sklep. Na pewno więcej u nich nie zamówię.