~gadka

Dnia 2023-04-12 o godz. 12:32 pawelpablo napisał(a):
> Bo zwyczajnie mi się nie chce i szkoda mi na to szambo co tu się odstawia na tym forum czasu i to od dawna, a jak chcesz z tego jakiś timeline budować i narrację - twoja sprawa.
> Próbowałem tutaj zawsze zwrócić uwagę na to co spółka robi i dzieliłem się informacjami, można to nazwać też próbą zbudowania społeczności akcjonariuszy - też się nie podobało i sorry sami sobie grzebcie i obserwujcie.
>
> Negatywy wypunktowane kilkadziesiąt razy przez wielu i ciągle w to brniecie - nikt nie napisze nigdy niczego pozytywnego ani nie podzieli się tym co znalazł o spółce - tylko hejt i hejt, więc po co to komu.
> Zamiast pisać eseje o mnie wykorzystaj ten czas na coś bardziej konstruktywnego.
>
> Pozdro

A co tu jest pozytywnego ? To że spada lata jak napompowali na 50gr ,dziś 8gr. Łykaliśmy bajeczki na czatach ty pupilek prezesa broniłeś wiernie spółki, daliśmy się nabrać i mamy straty to jest w porządku???? To że spada non stop a po drodze podbijają pod wywalenie. Tu jedynie straty można liczyc no chyba że komuś sie udało i uciekł na ostatniejpodbitce,
Dziwisz się że wielu wkurzonych bo mają rację tylko ty pupil tego nie widzisz,dalje brniesz w zakłamanie.
Zamknij się już

Kurs się sypie, rezygnuje członek rady, inny sypie, po raporcie zwała dalsza obudź się gościu bo to ty tu ujadałeś najwięcej

A to z innego wątku ,nie będę szukać bo nie mam potrzeby, skorzystam z linku.

https://www.bankier.pl/forum/temat_wysyp-troli-spadkowych-trwa-w-najlepsze,46344275.html
Autor: pawelpablo [37.131.171.*] 2021-04-21 15:32
Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: -53,85

Dnia 2021-04-21 o godz. 15:32 pawelpablo napisał(a):
> Wasze argumenty są po prostu bajeczne niczym zdarta płyta żebraków o akcje.
> Co tam jeszcze wymyślisz jeden z drugim?
> Coś o dzisiejszym Espi może ? Jakieś wyliczonka, albo chociaż pokrzyczcie, że beznadziejna sprzedaż bo powinno być 5x tyle? no z tym można (choć ciężko bo to już starzejąca się pozycja) polemizować...
> Ale z tym co tak poczytałem od rana to trudno nawet coś odpowiedzieć.
>
> Co do dzisiejszego ESPI 31tys kopii w q1, 6$ za jedną (dolar różnie stał w q1 przyjmijmy nawet z dołka w lutym 3,6) zakładając marże sklepu (luźno zakładam bo nie wiem jaka może ona być i tutaj mnie ktoś popraw jak wiesz) 25% minus inne ew. koszta oraz podatki to ile to tam na czysto wychodzi ? policzy któryś z krzykaczy?
> Do tego oczywiście podział zysku (tutaj bardziej skomplikowane dla krzykaczy nieumiejących raportów czytać).
>
> Lecę nad jeziorko pospacerować i rybki połapać.
> Miłego dnia

Minus 57% od wpisu tego klamcy

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-watek-dla-wiszacych-na-haku,39576617.html
Autor: ~pablopablo [94.254.203.*] 2020-08-26 10:59
Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -76,62%

Dnia 2020-08-26 o godz. 10:59 ~pablopablo napisał(a):
> Zależy od tego kiedy się weszło i od tego jakie kto ma podejście do uśredniania. jedni już jak widzą 3-5 % straty panikują i stają się dawcami kapitału.
> Jak na moje to kurs ma tendencję wzrostową, firma ma ogromny potencjał więc co tu dużo reklamować.

Autor: pawelpablo [31.178.228.*] 2020-10-21 16:11
Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -69,28
Dnia 2020-10-21 o godz. 16:11 pawelpablo napisał(a):
> Rludojada już chyba z nami nie ma od jakiegoś czasu obraził się sprzedał wszystko i poszedł ;) a tutaj to na spokojnie ludki poschodzą z haków kwestia dobrego raportu ;)

A jak tam odpał przedświąteczny ,niexle się napocił żeby nabrać naiwnych na akcje po 14-15gr, dziś 8gr !

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.