Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poczekajmy do czatu zobaczymy co prezes powie na swoją i spółki obronę. Odpowiedzi na nasze pytania raczej w żadnym espi nie będzie. Najbliższy raport w maju. Jedyne co tutaj pozytywnego może się niebawem zadziać to wydanie w końcu własnych gier nad którymi pracują w GK? Do tego alders blood 2 jeżeli się robi to może się zrobi i w tym roku też będzie? Creepy tale 3 też może zaskoczyć o ile będą to portować bo jest już na steam, choć to gra z ruskiego studia, a wiemy jak biznes teraz do ruskich podchodzi - choć mi to wisi bo biznes to biznes? Jeżeli raport za q3 pokaże, że promocja wiosenno - wielkanocna coś dała zarobić też się nie pogniewam, choć pewnie przychód został przepalony na działalność bieżącą? A o minusach to już wszyscy pisali i ja też, więc dla równowagi warto było wspomnieć o tym co wyżej. Choć wku**ny jestem jak diabli na siebie i czuję ból wiszenia (choć nie aż taki duży ten hak). Nikt poza Łukaszkiem z varsav raczej nie sypał bo by było już pewnie o tym espi. Czy syndyk wali w rynek tego erne czy jak ta szulernia się nazywała nikt tego nie wie, ale poniżej 5% tego mają bo inaczej by było to ujęte jako większościowy? 10 mln akcji mniej jest wprowadzonych jak policzyłem i to też chyba należało do tej drugiej szulerni co padła Arion więc fajnie jakby te akcje jakoś skasowali czy coś? Pytań wiele odpowiedzi potrzebne panie Prezesie.