Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moim zaniem to będzie rozgrywane długo, ale spokojnie w tym roku dojedziemy do 7 ... moze wyżej
Jednakże wcześniej będą skoki i zjazdy.
Sądziłem że będziemy mieli jeszcze dziś zjazd, ale sie przeliczyłem.
Ten dzisiejszy podjazd wgórę poza AT powoduje, że znowu będzie zainteresowanie i wsioadanie w akcję np dziś +10 i jutro kolejne +10 ... wtedy mamy sporo nowych rozentuzjazmowanych akcjonariuszy.
JAk nic zjedziemy do dzisiejszej linii wsparcia, która jeszcze niedawno była linią oporu ... czyli do 3,50
A póki co prawdopodobnie jazda do 3,80 jak pisałem w jakimś poście wcześniejszym bo poprzednia fala ok 80gr na plus to i teraz pewnikiem coś podobnego, bo odbijaliśmy sie od 3,0.
Jak będzie ostatecznie? Zobaczymy