Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~Andrzej 2023-04-08 16:37 IP 31.60.76.* .......jestem małym inwestorem od 10lat MCI logiem , wielu juz straciło wiarę ....paru jeszcze jest na Forum z młodym na czele którego czytam i cenie pułkownika... ja uważam, że Czechowicz jako wrocjaławin nie będzie miljarderem gdyż jest okrutnym skąpcem , brak mu uczciwości ,bo w życiu i interesach trzeba grać uczciwie choć nie zawsze to się opłaca ( cytat L. Kołakowskiego) ja jestem poznaniakiem też wyliczonym ale nie aż tak do końca .....reasumując mam zamiar wyjść z MCI a mam 3,5 kg przy 22 zł i skończyć przygodę, bo GPW w drugim półroczu odbije na północ i wejść w spółki OZE ....szkoda czasu na MCI......pozdrawiam Kolegów