Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzień Dobry.
Chciałem zainteresować się Giełdą, moja wiedza jest minimalna . Wiem ze materiałów jest wszędzie dużo o tym jak co i gdzie. Jak zauważyłem to większości mówi językiem zawiłym dla poczatkującego Kowalskiego.
Proszę jak to możliwe o wasze propozycję jak ustawić portfel
Nie rozumnie co to jest długo inwestycyjny , krótko inwestycyjny.
Co ma być najlepiej w nim.
Mam 500zł na wejście i co miesiąc dokładane by było 100 a kwartalnie 200.
Jak czytam ile tutaj inwestują i jaką kasą obracają to wątpliwe ze ktoś zainteresuje się szarakiem takim jak ja.
Myślałem o kupnie Lubawy, Oponeo, Mostostalu, Zremb Ch... zacząć od nich i dokupywać za te 100zł miesiącu a kwartalnie dokupywać kolejną firmę.
Proszę o pomoc .