~Jack

„Przyznaj sie tak szczerze ile wisisz na haku ???obstawiam ze ok 200zeta....”
„Jack ....zaczynam martwic sie o ciebie ...leki brales? Chyba nie ..to wez powinno byc lepiej”

Poczekaj Hehehehe. Zaraz ci powiem, ile mam akcji w każdej spółce, po ile i kiedy je kupowałem. Podam też numer mojego konta, jego stan i hasło, żebyś mógł sobie coś skubnąć na Święta!
A póki co: nadal nie chce ci się użyć polskiej czcionki? Za dużo trudu, prawda? To o czym my tu mówimy??? Jakbyś się NAPRAWDĘ o mnie martwił, to zacząłbyś pisać poprawną polszczyzną. Aż mi się niedobrze robi od tych twoich bzdurnych wpisów:

"Jack ...wodzu Januszu gieldy ....pytam po raz kolejny co daje publikacja tych arkuszy z poblokowanymi akcjami ???/przeciez tu nie ma chetnych na 110 to po co ktos ma kupic po 200 i drozej ?? Moze i dobrze ze to wklejasz pokazuje, ile ludzie potracili i ile wisza na haku i jeszcze powisza a ty na dlugie lata masz co robic Wiec dalej pytam co to wnosi ????"

PRZYPOMINAM CO ODPISAŁEM CI W INNYM POŚCIE:

1. „…co daje publikacja tych arkuszy z poblokowanymi akcjami?”
Odp: Uświadamia nowych, niedoświadczonych Akcjonariuszy, którzy w sumie posiadają MILIONY akcji, że na tej spółce toczy się walka z shortami i można ją wygrać TYLKO nie sprzedając poniżej 200.
2. przeciez tu nie ma chetnych na 110 to po co ktos ma kupic po 200 i drozej ??
Odp: Nie ma też chętnych, żeby sprzedać poniżej 110 a shorty MUSZĄ odkupić i oddać ok 8.000.000 akcji!

Już kilkakrotnie Ci napisałem: Polaku! Jeśli nadal zamierzasz wypowiadać się publicznie, to zadbaj o polską czcionkę, bo źle się  czyta twoje wpisy bez „ż” „ś” „ć” „ł” „ę” „ą” itd. Nad interpunkcją też przydałoby się popracować. Hehehehe...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.