Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zawsze jest ryzyko, że coś się wydłuży, nawet spółka o tym informuje,że nie które rzeczy są nie zależnie od nich. Wiadomo, że czasami nie jest tak jak tego , chcemy jak szybko chcemy. Tylko co, wyjdę z tego z zyskiem powiedzmy 100% i gdzie pójdę , na Orlen? Tauron? Banki? Nie ma alternatywny, aby wyjść i gdzieś mielić pieniądze w szybkim tempie. Wolę tu siedzieć, mam dobrą średnia, taniej tutaj nie kupię, cena do ryzyka dla mnie, do zaakceptowania. Nie wiem, kazdy musi mieć swoją strategię i myśl inwestycyjna. Mnie śmieszy to jak tutaj jedni drugim namawiaja sprzedaj, kup etc. Ja nikogo nie namawiam, uważam spółkę za dobrą inwestycję na long, ale każdy niech używa mózgu , a nie kieruje się wypocinami z bankiera. Kiedyś tutaj można było normalnie pogadać, wyciągnąć wnioski, plisy minusy spółki. Te czasy dobiegły końca, przez co? Przez podbicie kursu... Rosło 1-2% była cisza, wlazła jakąś spekula u kombinuje, ale sądzę że to nie spółka na której się dorobią kokosów więc jak szybko przyszli, tak szybko pójdą.