Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest 02.04. Wartość Laurena to kilka milionów, dla jednych śmiech dla innych to
początek, ciężko może być ocenić na dziś samą wartość Laurena ,piszą 40 kilka milionów
sam nowy biznes jutro może być 400 milionów, i co jedni będą pisać kosmos drudzy początek
ciężko wyrokować ,.pierwsze wyniki kwarantane dadzą nam czy warto JEST kupować laurena.
Oczywiście poziomy cenowe mogą być inne 0,28 może 0,50 czemu nie.
Kończący kwartał 2023 i cena w przybliżeniu 8 groszy to tylko początek wartości jaka powstała wyniku połączenia firm
co się stanie w niedługim czasie przekonamy się
Nie warto pisać o samym oczekiwaniu ,czy wzmożone zakupy ,wspomnieć należy tu że
W ostatnich 6 miesiącach przemieliło się około 90 milionów akcji a 12 miesięcy około 160 milony akcji ,.to coś ciekawego czy w końcu to coś znaczy .
Osobiście uważam że lokata w banku tyle nie da zarobić
POZDRAWIAM serdecznie i wytrwałości w dążeniu do celu
A tak na poważnie na koniec ,przykład np JSW czy warto kupić JSW czy Laurena
JSW ZARABIA KROCIE ALE SIĘ NIE DZIELI PRAKTYCZNIE W CALE nawet w tym rekordowym roku 2022
Co będzie jak cena węgla spadnie i wyniki nie będą super ?
Każdy zna profil spółki ale ciężko wyrokować co będzie za ROK
Tutaj mamy dwie możliwości nie kupować, albo kupić i zapomnieć że zakupiliśmy
☆☆☆☆☆☆
Ja zapomniałem że zakupiłem
A TAK NA KONIEC NAJLEPSZA LOKATA W BANKU NA DZIEŃ DZISIEJSZY TO 7%
LAUREN ........%